ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Göksu'da; 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması

Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği ve Göksu Marine Restaurant & Cafe işbirliği ile ‘Göksu’da Dört Mevsim Fotoğraf Yarışması’ düzenleniyor.

26.1.2011

Göksu'da; 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması

Anadoluhisarı ve Göksu Deresi çevresini kapsayan yarışma; ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış mevsimleri olmak üzere, dört ayrı dönemde gerçekleşecektir.

Fotoğrafların teslimi; Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği veya Göksu Marine Restaurant &Cafe’ye yapılacaktır.

Seçici kurulun değerlendirmesinin ardından, dereceye giren birincilere, 1000 TL para ödülü verilecektir. Dereceye giren fotoğraflar, her bir dönemin sonunda ilan edilecektir.

Yarışmanın amacı: Göksu ve Anadoluhisarı’nın dört mevsim değişen güzelliklerini fotoğraf severler başta olmak üzere, herkesin bir kez daha yaşayarak görmesini sağlamaktır.

• İlkbahar dönemi için katılacaklar 15 Mart 2010 - 31 Mayıs 2010
• Yaz dönemi için katılacaklar 1 Haziran 2010-31 Ağustos 2010
• Sonbahar dönemi için katılacaklar 1 Eylül 2010- 30 Kasım 2010
• Kış dönemi için katılacaklar 1 Aralık 2010- 28 Şubat 2011
tarihleri arasında fotoğrafların teslimini Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği ve Göksu Marine Restaurant &Cafe’ye yapabilirler.

Yarışma hakkında detaylı bilgi ile yarışma formuna; Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Dernek Merkezi, Göksu Marine Restaurant &Cafe, Anadoluhisarı Muhtarlığı ve Hisar Taksi Durağı ile www.anadoluhisarlilar.com/katilim_formu.pdf internet sitesinden ulaşılabilir.

Yorumlar
"Göksu'da; 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Göksu'da; 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.