MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

GÖRDÜM
sendemiask

GÖRDÜM


Aslýnda kaf daðýnýn bir efsane olmadýðýný, aþkýn onun ardýna zümrütü anka kuþunun yuvasýna saklandýðýnda gördüm ! soyut kavramlarýn nasýl somut , somut kavramlarýn nasýl soyut olduðunu gördüm ; seviyorum deyip göstermediðinde, “sevmiyorum” duygunu somut ayaklarýna yükleyip gittiðinde.
kaybolan inancýmý gördüm, kýrýlan kalbimin ellerinde ve kendimi toplamak için yere eðildiðimde; geleceðiminde yerde olduðunu gördüm yaþlý gözlerimle.
insanlar gördüm yanýbaþýmda “yanýndayým” deyip omzuma ellerini koyduklarýnda ve ilk ihtiyacým olduðunda ellerini omzumdan toplayýp yola koyulduklarýnda !
dostlar gördüm süslü laflarýn ardýna sýðýnmýþ, rüzgar gibi esen kötü günlerde süsleri daðýlmýþ.
ve ben grmedim mecnun ne zaman leyla diye çöllerde dolaþmýþ ve hiç görmedim leyla ne zaman mecnun diye aðlamýþ ! ve belliki bugün yatak dizaynlý aþktan rant saðlayacaklar bu yalaný piyasaya salmýþ !
çirkinlikler gördüm allanmýþ pullanmýþ, güzellikler gördüm eski eþyalarla rafa kaldýrýlmýþ, iyilerin kazandýðý güzel masallarým saklanmýþ zaten polyanna’da yalanmýþ !
hayallerim vardý, ideallerim baþlý baþýna hayatýmdý ama bir yazarýn söylediði gibi tüm evren gerçekleþtirmem için hiçte yanýmda olmadý !
canýmý yakan acýtan çok þey gördüm, ama en kötüsüde gittiðini gördüm !

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.