|
|
|

Sen şimdi...
Sen şimdi... Sabah mahmurluğunla ne güzelsindir. Darmadağınık saçların ne hoştur. Endamınla ceylan gibi sekersin odadan koridora. Sabah kahvaltısını yine hafif geçiştirirsin. Yine kırmızı giyinirsin...en sevdiğin renk.
Sen şimdi... O tatlı dilinle yine kendini dinletirsin. Bilirim, sohbeti iyi bilirsin. Bir de didişmeyi.
Hani bana bir iş teklifi vardı yurtdışında, İki yıl süreli, ücreti iyi,üç ayda bir izinli. Hani bir tartışma sonrası, denk gelmişti. Evet dedim. ..... Halt ettim. Şİmdi sen orda, ben Moskova ’da.
İki ay oldu, bende bir özlem, sorma gitsin. Keşke dur deseydin, gitme deseydin, Sırtını dönüp, gidersen git dedin. Sen şimdi, iyi mi ettin. Sanma, bir suçlu aradığım yok, Sadece kaderin bir cilvesi bu. Bir şey farkettim. Uzun uzun konuşuyoruz. Hiç kavga etmiyoruz. Bu ayrılık bizi yakınlaştırdı galiba. Eski hırçınlıkların yok gibi. Sen şimdi özlemişsindir, biliyorum. Sesin titriyor, hissediyorum.
Şurda ne kaldı, bir ay, dönüyorum, Kimseye söylemedim. Moskova’yı terk ediyorum. ...... Ben seni çok seviyorum.
(2008)
Ayhan Kibar
|
|
|
Acaba Nedir?:
ay
,
ayrılık
,
ben
,
bir
,
dur
,
gibi
,
git
,
gitme
,
hiç
,
iki
,
kavga
,
keşke
,
kırmızı
,
o
,
sabah
,
sadece
,
şimdi
,
tartışma
,
tatlı
|
|
|
11 Şubat 2008 Pazartesi 11:07:44
Efendim, Harika..! Ne denir ki başka.? Kutluyorum. Saygımla
|
|
|
|
10 Şubat 2008 Pazar 22:36:25
Şurda ne kaldı, bir ay, dönüyorum, Kimseye söylemedim. Moskova’yı terk ediyorum.
Çok beğendim...
YÜREĞİNE SAĞLIK
|
|
|
|
05 Şubat 2008 Salı 23:21:46
Keşke dur deseydin, gitme deseydin, Sırtını dönüp, gidersen git dedin. Sen şimdi, iyi mi ettin. ********************************************tebrikler.
|
|
|
|
05 Şubat 2008 Salı 00:11:47
TEBRİK EDERİM GÜZEL BİR ŞİİR
|
|
|
|
04 Şubat 2008 Pazartesi 13:45:31
Şurda ne kaldı, bir ay, dönüyorum, Kimseye söylemedim. Moskova’yı terk ediyorum. ...... Ben seni çok seviyorum.
güzel bir şiir okudum tebrikler selamlarımla
|
|
|
|
04 Şubat 2008 Pazartesi 09:05:19
Çok güzel şiir.Kutlarım.Selamlar..
|
|
|
|
04 Şubat 2008 Pazartesi 08:57:30
Güzel ve sorgulayan tatlar veren dizeler
kutlarım
Sevgiyle...
|
|
|
|
04 Şubat 2008 Pazartesi 02:41:26
harika
kutlarım yürekten
|
|
|
|
04 Şubat 2008 Pazartesi 00:31:32
tebrikler çok güzel bir şiir ellerine sağlık saygılarımla
|
|
|
|
04 Şubat 2008 Pazartesi 00:28:07
Harika bir şiir. Yüreğinize sağlık. Tebrik ediyorum. Muhabbetle.
|
|
Şiire yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.
Üye değilseniz üye olmak için tıklayın. |
|