Gerçek aşk çok nadirdir, ama gerçek dostluk derecesinde değil. LA ROCHEFOUCAULD [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM
Şiir Puan
1 2 3 4 5
 

4 10 1
Toplam: 0.0 puan
0 kişi puan vermiş.


Şiir Bilgi
26.11.2006 tarihinde eklendi.
1003 çoğul gösterim
1117 tekil gösterim
16 yorum
1 kişi beğendi.
Portfolyo: Genel
Şiiri Beğenenler
En son eklediği şiirler

SENİ SEVİYORUM


Sen darbe vurdukça inleyip yanan
Can`a inat Seni Seviyorum ben.
Kızınca adını sitemle anan
Bana inat Seni Seviyorum ben.

Sen oldun yıllarca bana hor bakan
Aşkındı gönlümü bin defa yakan
Yaşlarla birlikte gözümden akan
Kan`a inat Seni Seviyorum ben.

Ben sabreden oldum sen`se hep bıkan
Bilmiyorum seni ne idi sıkan
Gönlümdeki aşk`a hep karşı çıkan
Yan`a inat Seni Seviyorum ben.

Ben oldum ateşten gömleği giyen
Hep bendim felekden tokadı yiyen
Seni hiçbir zaman sevmedim diyen
Sana inat Seni Seviyorum ben.....
Mustafa Çetiner ((Mustafa Çetiner))
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.


 Yorumlar
 ballevent
 
26 Ağustos 2007 Pazar 21:22:19
tebrıkller bugun okuduğum en güzel şiiirdi hatta bu başlılğa yakışan en güzel şiiirdi.

sonsuz saygımla kaleminiz daim olsun tebrikler.
 SAVTUR
 
5 Mart 2007 Pazartesi 23:07:56

Sevgili Çetiner,
Kaleminiz yere düşmesin.Tebrik ederim.
Ulviye Savtur - Ankara
 Çınar GÖLE
 
27 Kasım 2006 Pazartesi 02:49:45
Sizi sevgili Tayyibe Atay'a havale ediyorum sevgili dostum sadece kedilerin haykırdığını iddia ediyordu hocam şiire bakar mısınız yürek çığlık çığlığa her dem seni seviyorum diye haykırmış..
Yüreğinize sağlık sevgiyle ve sevdiklerinizle kalın her zaman sevgilerimle..

Çınar GÖLE
 sessiz71
 
27 Kasım 2006 Pazartesi 02:20:09
çelişkilere meğil vermeden sevgiye sahip çıkmak en güzeli...çok ama çok güzeldi şiiriniz...saygı ve sevgiyle kalın...
 Şahika
 
27 Kasım 2006 Pazartesi 00:55:06
Bir çocuğum bazen sıcak koldaki
Ya da bir tek atış, şurda soldaki
Başı bilinmeyen meçhul yoldaki
Sona inat onu seviyorum ben..


Nazire benden..
Kutladım arkadaşım....
 ozanfedai
 
27 Kasım 2006 Pazartesi 00:36:09


Hocam meyveleli ağaçları taşlanıyor güzelde kol kanatlarınıda kırarak.


Ayakta alkışlıyorum bu şiirinizi

saugılarımla

 (Mustafa Çetiner)
 
27 Kasım 2006 Pazartesi 00:13:56
Çok teşekkürler Metin Bey(Salvador)
Gerçekten bir başka site de 11,10,2006 tarihinde yayınladığım bu şiir bahsettiğiniz sitede 13,10,2006 tarihinde Bey Baba rumuzlu bir sahtekar tarafından yayınlanmış.Dikkatiniz ve duyarlılığınız için çok teşekkürler.
 iyimser
 
27 Kasım 2006 Pazartesi 00:03:58
güzel bir şiir okudum tebrikler değerli dost paylaşımınız için saygılar.
 Salvador
( Yönetici )
 
26 Kasım 2006 Pazar 23:24:15


çok güzel bir şiir

sayın çetiner kutlarım,




kendi bloğunda yayınlamış bir bakın derim,
http://www.myaksaray.com/Forum.asp?forum=oku&msgid=69628

 yitikyürek
 
26 Kasım 2006 Pazar 23:19:20
Çok güzel bir şiir sevgili dostum...

Yüreğin hiç susmasın...

Selam ve sevgilerimle...
 Necatik
 
26 Kasım 2006 Pazar 23:15:09
Ben oldum ateşten gömleği giyen
Hep bendim felekden tokadı yiyen
Seni hiçbir zaman sevmedim diyen
Sana inat Seni Seviyorum ben.....


Sende böyle seven yürek oldukca o bir gün muhakkak dönecektir...
Yüreginize sağlık çok güzel bir şiir..
Tebrikler..
 FATOŞ
 
26 Kasım 2006 Pazar 23:08:35
sana inat seni seviyorum ben...
diyebilmek.ne güzel....
sevgisine sahip çıkma bu olsa gerek.

saygılarımla
 Manisalı
 
26 Kasım 2006 Pazar 22:23:56
Sevmek çok güzel dedirtti dizeleriniz hocam yüreğinize sağlık

Tebrikler

Sevgiyle sağlıcakla kalın
 Samanyolu0102
 
26 Kasım 2006 Pazar 21:55:09
Sevgili Çetiner harika şiirinizi doya doya okudum yürekten o güzel ve muhteşem yüreğini kutlarım saygı ve sevgilerimi sunuyorum
 DİLENCİ_
 
26 Kasım 2006 Pazar 21:53:26
Ben oldum ateşten gömleği giyen
Hep bendim felekden tokadı yiyen
Seni hiçbir zaman sevmedim diyen
Sana inat Seni Seviyorum ben.....

BENDE SENİ SEVMEYENLERE İNAN YÜREĞİNDE KİÇIKARSIZ SEVGİN İÇİN AYAKTA ALKIŞLIYORUM KARDEŞ
SÜPER BİR ŞİİRDİ
KUTLARIM
SAYGILARIMLA
 oktayzerrin
 
26 Kasım 2006 Pazar 21:45:55
hocam merhaba güzel şiirinizi yürekten kutlarım sevgi,selam ve saygılarımla


SENİ SEVİYORUM şiirine yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.

Üye değilseniz üye olmak için tıklayın.


Üye ol Şifremi Unuttum