Mütavazi olmalýyýz. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacaðýz. Hayat baþkalarýna muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kýsadýr. -- Carnegie
[Paylaþ]
FIRLATIP ATSAM ÞU ACILARI BEYNÝMDEKÝ KURGULARI ÖZLÜYORUM SENÝ ACI ACI GEL ARTIK BÝTÝR BU AZABI
AÞKIM AÞTI ARTIK KENDÝNÝ DÝNLETEMÝYORUM ONA DERDÝMÝ FRENLERÝ PATLAMIÞ BÝR ARABA GÝBÝ TUTAMIYORUM ARTIK KENDÝMÝ
BEÞ BAHAR GEÇTÝ KALBÝM YÝNE BU AÞKA YENÝLDÝ ANLATAMADIM BÝR TÜRLÜ SANA KENDÝMÝ UNUTTUM ARTIK BEN GEÇMÝÞÝ
ÇAÐ AÇTIM,ÇAÐ KAPATTIM FARKINDA OLMADAN KALBÝMÝ YAKTIM BULUNMAZ HÝNT KUMAÞI MISIN SANKÝ NÝYE ABAYI SANA YAKTIM
CANER DAYIOÐLU
caner dayýoðlu (Bahtiyar2)
(c) Bu þiirin her türlü telif hakký þairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Þiirlerin izin alýnmadan kopyalanmasý ve kullanýlmasý 5846 sayýlý Fikir ve Sanat Eserleri Yasasýna göre suçtur.
sayýn Dayýoðlu güzel bir içerik var þiirinizde kutlarým, yalnýz haddim olmayarak birþey söylemem gerekirse þiir büyük harf ile yazýldýðý zaman bütün güzelliðini kaybediyor lütfen daha sonraki þiirlerinizi küçük harflerle yazmayý deneyin ki þiirin tadýna varalým sürçi lisan etti isem af ola saygýlar.
Edebiyatdefteri.com, 2018. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakký, aksi ayrýca belirtilmediði sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan þiir ve yazýlarýn telif haklarý þair ve yazarlarýn kendilerine veya yetki verdikleri kiþilere aittir. Sitemiz hiç bir þekilde kâr amacý gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnýzca bilgilendirme ve eðitim amacýyla sunulmaktadýr.
Sitemizde yer alan þiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrýca sitemiz Telif Haklarý kanuna göre korunmaktadýr. Herhangi bir özelliðinin kýsmende olsa kullanýlmasý ya da kopyalanmasý suçtur.
Edebiyat -
Şiirler -
Kitap