Özel Seçki
|
 |
|
 |
| |
Şiir Bilgi
15.07.2008 tarihinde eklendi.
48 çoğul gösterim yapıldı.
43 tekil gösterim yapıldı.
3 yorum yapıldı.
|
|
 |
|
 |
|
|
|
O NUR LA NURLANIR DORUKLARIMIZ
Gözbebeklerimize hüzün çökünce, Derya deniz olur bulutlarımız. Dâvetsiz belâlar başı çekince, Korkumuzu örter umutlarımız.
Mecnun’un sevdiği,bir kara Leylâ, Ne murat etmişse kim bilir,Mevlâ, İnsanın kalbine düşünce sevdâ, Evrende kaybolur hudutlarımız.
Her insan kaderle birlikte yaşar, Tümsekte yıkılır,dağları aşar, İçimizde “Benler” iç içe Yaşar, Soyutları saklar somutlarımız.
Görkemli yalıda,köşkte,sarayda, Şayet kararırsa güneş de,ay da, Dünya Cennet olsa kime ne fayda, Cehenneme döner konutlarımız.
Sevenler sevgiyi sevgiyle tanır, Aşklar unutulmaz O baki kalır, Gönül lezzetini acıdan alır, Baldan tatlı olur koruklarımız.
Takip edemedim öndeki izi, Çözemedim gitti “ben” deki gizi Neden dar geliyor,sıkıyor bizi, Hâyalin vardığı ufuklarımız.
Yaralıyım beni kimse sevmezde, Eyvallah da etmez,boyun eğmezde, Başım alçaklarda,göğe değmezde, O Nurla nurlanır doruklarımız.
07.05.2007
|
|
|
Acaba Nedir?:
baki
,
cennet
,
deniz
,
düşünce
,
güneş
,
hüzün
,
insan
,
kara
,
kim
,
murat
,
o
,
olur
,
tatlı
,
unutulmaz
|
|
|
16 Temmuz 2008 Çarşamba 17:25:00
Güzel bir şiir okudum. Kutlarım
|
|
|
|
16 Temmuz 2008 Çarşamba 09:49:36
Mükemmel bir şiir, seçkiyi fazlasıyla haketmiş. Yazan yüreği kutlarım. Selamlar.
|
|
|
|
15 Temmuz 2008 Salı 20:50:39
Yaralıyım beni kimse sevmezde, Eyvallah da etmez,boyun eğmezde, Başım alçaklarda,göğe değmezde, O Nurla nurlanır doruklarımız.
katılıyorum saygı ve selamlar
|
|
Şiire yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.
Üye değilseniz üye olmak için tıklayın. |
|