Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur. MONTAİGNE [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM
Bicümle
Bicümle
Toplam 73.913 bicümle paylaşılmış
Bicümle yaz

MERTADAM-46

ALLAHIM senin yolunda hiçbirşeyini esirgemeyip verenlerden olmayı, senin rızana layık kul olabilmeyi, efendimiz s.a.v. layık ümmet olabilmeyi, güçlüden degil haklıdan yana olabilmeyi,bizlere nasip eyle YARABBİM.
 


Yazılan düşünceler
 
Emine Yavuz
Profili | Şiirleri | Yazıları

   Huzur daima bizlerle olsun. Güzel yorumunuz için yürekten teşekkürler Süleyman bey...Saygı ve sevgilerimle...
 

 
ümit ışığı 2010
Profili | Şiirleri | Yazıları

   Epey zamandır,güzel "Bicümle"lerinize hasrettim.Nihayet bugün bir güneş gibi doğdunuz.İnan beynim aydınlandı bu ne harika;"bi cümle.Allah kimsenin "Umudunu" sıfırlamasın.Her zaman güzellikler umut etmek için bir sebebimiz var!Kalem dostlarımız sağ olsunlar.Arada da olsa bazen karamsar, bedbin düşüncelerini bana da yansıtarak beni üzüyorlar.Bunu hatıra sefa olsun diye söylüyorum.Tabii hayat hep davul,zurna da değil!... En güzel günler sizin olsun.Sürçülisan ettiysem af ola.Selam ve saygılarımla.
 

Popüler Bicümleciler

Son yorumlananlar
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.