MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Ucu Yanık Bir Mektup
KalbiHazan

Ucu Yanık Bir Mektup







Ey sevgili.. Bugün de çok özledim seni, biliyorsun ben özledikçe yazarým sana dair özlem dolu hayallerimi bir mektuba..
Gönderemem ucu hep yanýktýr mektubumun..

Gece uykuya dalarken aklýmda býrakýyorum seni, sabah uyandýðým da yanýmda bulayým diye yanýmda yoksun ama seni her sabah yüreðimin ta için de buluyorum..

Günüm sensiz seni anmadan kendimle geçmez ki, kahvaltý hazýrlarým sana benimleymiþsin gibi otururuz masaya bir zeytin sana senden bir zeytin bana sanki gerçekmiþ gibi..

Sonrasýn da kahve yaparým bol köpüklü ve þekersiz ikimize, içeriz keyifle kýrk yýl hatýr deðil ömürlük hatýr niyetine kahve bahane aslýnda sohbetimiz ömürlük seninle..

Ev iþlerine dalarým aklým ve yüreðim yine seninle yalnýz býrakmazsýn ki beni, bende býrakmam iþlerim senle kolaylaþýr çabuk biter sen olunca hayalim de..

Akþam olur yaslanýrým dizine aþkla mutlulukla bakarým yüzüne hatta gözlerine dalarým, sonsuz hayaller de seninle el ele..
Daðlarý denizleri aþarýz mehtapta yýldýzlarý seyre dalarýz, ortak þarkýmýzý söyleriz yüksek sesle..

Yine uyuma vakti geldi iþte, uyumak istemiyorum diye nazlanýrým biraz.. Canýma minnet uyumak isteyen kim der gülümsersin..
O an sarýlýrýz birbirimize baþýmý koyarým omuzuna, hayatýmýz filmini oynar gözümüzün önünde sen ayrý þehir de ben ayrý þehirde seyrederiz birlikte..

Sana yazdýðým bu mektubu saklamam gerek en güzel yere, seni hep sevecek olan yüreðime..
Ondan daha emin bir yer bulamam ki o saklar ancak caný pahasýna için de..

Mektubumun ucu yanýk neden mi yanýk, aþkýnla özleminle yanan yüreðimin azcýk közü deðdi de...




18 Nisan 2015/15:49
Melekçe Yürek Sesi



Ucu yanýk bir mektub’uma, ses olan deðerli Þaire ve Yorumcu (Emine Akbaþ) caným kardeþim çok teþekkür ederim.. Sesine yüregine saðlýk çok ama çok mutlu ettin beni, süpriz oldu mektubum sesinle sanki can buldu sevgilerimle...



Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.