MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

EŞİNİ HATIRLA
Mehmet Cüneyt SOLGUN

EŞİNİ HATIRLA



Evlilikte hatýrlamak çok güzeldir. Özelikle eþlerin özel günlerinin hatýrlayýp küçükte olsa sürpriz yapmasý o aþka biraz daha tat katar bir tanýþma yýl dönümü hatýrlayarak ona küçük bir çiçek alarak elinde bir paket olarak eve gitmesi sevdiðinin de kapýyý açarak o güzel günlerini hatýrlayýp kucaklamasý ne güzel bir davranýþtýr. Belki de çok sevinecek kadýnlar özelikle önemli günleri hep hatýrlarlar asla unutmazlar.

Erkeðinde unutmayýp hatýrlamasýný isterler ya da sabah iþe giderken kapýnýn ya da eþinin görebileceði bir yere yýl dönümü yazarak hatýrladýðýný yazsan bile eþin çok sevinir yada iþe gittikten sonra telefonda arayarak aþkým yýl dönümümüzü bilmem kaçýncý yýl oldu seni o günkü gibi hala seviyorum diyebilirsiniz yada küçük bir þiir yada not yazarak televizyon köþesine asar.

Evlilik daima iki kiþilik düþünmektir.
Eþinize karþý ailenize karþý sürekli bir takvim gibi kendinizi yenileyin ki aradaki o sýcaklýklar bitmesin her akþam eve geliþin ayný olmamalýdýr. Eþinize yýlda bir kere olsa bile romantik bir aný býrakýn eþinizin o romantiklerini hatýrlamalarýnýza vesile olsun beklenmedik bir gün eþine sürpriz yapabilirsin unuttuðu yaþ gününü hatýrla ya da uzaktaysa bir mektup yaz farklý bir þeyle olsun gerçi mektup günümüzde yok denecek kadar azalmaya baþlasa da eþler için çok önemlidir ya da eþinin en sevdiði bir hediye hiç beklemedik bir anda verebilirsiniz.
Eþinize yaptýðýnýz bu ince davranýþlar emin olun ki sevginize renk katacak size olan bakýþ açýsý deðiþecek.
Evden çýkarken ufak bir not þeklinde eþini sevdiðini belirten bir yazý yazarak yastýðýn altýna koyabilirsin her ne olursa olsun iyi kötü gününde hatýrlamak gerçekten çok güzeldir.

Kadýnlar yapý itibarýyla erkeklerden daha nazik daha kibar daha ince olarak yaratýlmýþlar.
Kadýnlar olmadýðý evde bir eksiklik olur. Bir evde kadýnlar çoðu zaman tamamlayýcý olurlar. Bir erkeði tamamlayanda kadýndýr. Kadýn mutlu olmayý hak eden en güzel varlýktýr.


Mehmet Cüneyt SOLGUN
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.