MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Ölümsüz Aşk
nejl nalan

Ölümsüz Aşk


Genç kýz yine acýlar içinde odasýnda yatýyordu. Henuz hayatýnýn baharýnda ölümle yüz yüzeydi. Babasý onu kurtarmak için gazetelere ilan vermiþ, para teklif etmiþti. Ama onun kalbinin teklemesi deðil, kalbinin içindeki sýzý ilgilendiriyordu. Sevdiði aklýna geldi bir damla yaþ daha döküldü gözlerinden. Ayrýldýklarýndan beri tam beþ çile dolu yýl geçmiþti. Aslýnda sevgilerinin arasýna o kahrolasý para girmiþti. Hatýrlýyorduda sevdiði ona birkeresinde:
- Ben zengin deðilim belki ama seni seven bir kalbim var. Sana sadece onu verebilirim, demiþti.

Zaten sevgiye muhtaç birisi baþka ne isteyebilirdiki. Kendisini sevmesi yeterdi.O en çok Saçlarýnýn dökülmesine üzülüyordu. Çünkü sevdiði öpmüþ koklamýþtý saçlarýný. Her dökülen saç yüreðine bir hançer olup saplanýyordu. Þimdi tek isteði sevdiðinin son anlarýnda yanýnda olmasýydý. Ne olurdu onu birkez daha görebilse, onu birkez daha koklayabilse.Bu düþünceler arasýnda uykuya daldý.

Babasý heyecanlý bir þekilde kýzýnýn odasýna girdi. " Müjde kýzým,kalp bulundu " dediðinde kýzýnýn bir peri güzellliðinde, sevdiðinin özleminden ýslanmýþ yüzüne baktý ve çýktý odadan...

Genç kýz, bir hafta sonra kendine geldiðinde sanki baþka bir dünyadaydý. Ýçinde acaip bir his vardý. Sanki bu dünya ona çok farklý gelmiþti. Aklýna yine sevdiði geldi. Kalbi eskisinden daha hýzlý atmaya baþladý. Kalbi deðiþmiþti ama sevdiðini eskisinden daha çok sever olmuþtu.

Bir gece ansýzýn uyandý uykusundan kalbi çok hýzlý atýyordu. Bu durum sürekli böyle devam etti.Doktora gitti, durumunu anlattý. doktor:
- Bir aya kalmaz geçer, demiþti.
Ama aradan aylar geçmesine raðmen durum aynýydý.

Birgün bahçeye çýktý Çiçekleri seviyordu. Kýrmýzý güllerin yanýna gitti. Kalbi hýzlý hýzlý atmaya baþladý. En çok kýrmýzý gülleri severdi. Çünkü sevdiði ona benzediðini söylerdi hep. Birden kapý çaldý. Kapýyý açtý kimse yoktu. Yere baktý bir mektup vardý ve onaydý. Mektubu açtý ve kalbi hýzlý hýzlý atmaya baþladý. Bu onun kokusuydu. Koltuðuna zarzor oturabildi. Zarfýn içinden mektubu titreyen ellerle çýkardý ve okumaya baþladý :
" Sevdiðim, bugün sevdamýzýn altýncý yýlý. Seni hep sevdim. Seninle ayrýlmak zorunda kaldýðýmýzdan beri, bir kalbe iki sevginin sýðmayacaðýný bildiðimden ne birini sevdim ne de evlendim. Her günüm çile ve azapla geçti. Hergün sana þiirler yazdým, hergün þiirlerimi okudum ve hergün aðladým. Tam beþ yýl boyunca hergün yazdým, okudum, aðladým. Birgün önüme bir fýrsat çýktý. Bu fýrsatý reddedip kendime daha fazla haksýzlýk edemezdim. Belki seni unuturum diye senden çok uzaklara gittim. Ama þimdi seni daha çok özlüyorum. Her gece yanýna geliyorum o masum yüzünü okþuyor yanaklarýna öpücükler konduruyorum, sen uyanýyorsun benim geldiðimi anladýðýný sanýyorum ama sen o tatlý uykuna geri dönüyorsun. Sevdiðim hep ben geldim senin yanýna artýk sen gel olurmu. Kýrmýzý güllerimize iyi bak. Ve artýk unutma içinde seni senden daha çok seven bir kalbin var artýk. Ona iyi bak olurmu. Kýrmýzý güllere ve kalbimize iyi bak. Seni yanýma gelene kadar bekleyeceðim sevdiðim Hoþçakal..."
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.