MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Üzüm Karası Gözlerin
neptunus

Üzüm Karası Gözlerin



Zamansýz bir zamanda akreple yelkovanýn birbirinin kovaladýðý saatlerde üzüm karasý gözlerin gözlerime takýldý,üzüm karasý gözlerindeki hüzün hüznüme bulaþtý, hüznün hüznüm olup her gece gözlerim gözlerinle buluþtu. Senli ve sensiz gecelerde sessizdi konuþmalar ve sessizliðin içinde buluþmalar. Sessizce konuþmalarýn farkýnda bile deðildin.


En karanlýk gecelerim aydýnlýk oluyordu sana geliþlerimde oysa sen farkýnda bile deðildin, bir alýþkanlýkmýydý bu sana geliþlerim, sana gelmeden yapamýyordum. Gizli bir güç beni sana getiriyordu ve beni senin vadine býrakýyordu.. O vadi bana huzur ve mutluluk veriyordu sen bunun farkýnda bile deðildin.


Yalnýz kere yalnýzken yalnýzlýðýmý alýyordun, senin vadinin topraklarýnda delice at sürerken nerelere gittiðimin farkýna bile varmýyordum. ama sen bunu bilmiyordun, ben bile bilemezken sen nereden bilecektin ki. Ben sus kalmýþken ben bende deðilken. Sana geliþlerimi senin üzüm karasý gözlerinin beni benden alacaðýný.Ve her gece sana gelip kara gözlerinle sohbetler ederken sen bunun farkýnda bile deðildin.


Ne kadar susulacaksa o kadar susmalýydým,Sense Nazým hikmetin dizelerinden sevmek sevdiðin kiþi ile birlikte olmak deðildir unutma, çünkü aþk onunla yaþamak deðil onu yaþamaktýr aslýnda diyordun.. Ýþte ben onu yaþýyordum. Sen bunun farkýnda bile deðildin.

Ezberlerim bozuluyor üzüm karasý gözlerinde, Sen herþeysin canýma canýma katabilirsin, beni ateþlerde yakabilirsin,düþlerimde böylesine yanarken sen beni kül edebilirsin.Sana söyleyemem sana anlatamam, sana düþlerimi veremem ,alýrsan düþlerimi sende benim gibi yanarsýn.Ben seni düþlerime alýp sohbetler ederken sen bunun bile farkýnda deðildin.


Pembe düþler kuruyorum kendi kendime, gözlerimin içindeki sen. Oysa ben senli benli sayfalara ismini satýrlarýmda gizledim.Bulursan eðer iþte o zaman sende bendesin. Ahhhh üzüm karasý kara gözlüm .Ben senin üzüm karasý gözlerinde yýldýzsýz gecelerden sabahlara uyanýrken sen bunun farkýnda bile deðildin.

Kimdin sen
Yalnýzlýðýmýn ortasýnda yapayalnýzken
Yalnýzlýðýmý alan
Kara gözlerinin tutsaðý yapan sen
Sað þeritten giden ben.
Sol þeritten giden sen
Sakýn þerit deðiþtirme,
Çarpýp beni öldürme
Ben seni gizli gizli sevdim
Seni beni sev diye deðil
Sadece karþýlýksýz sevdim
Bir gün okursan sana yazdýklarýmý
Kýzma ne olur.
Benimkisi ateþler içinde geçen bir hastalýk
Düþlerde bir sayýklama sadece.
Sen zaten bunun farkýnda bile deðildin.

Kara gözlüm mutluluklar hep seninle olsun



Feridun Erdoðan
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.