MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Özledim Sevdiğim
Ramazan Teke

Özledim Sevdiğim


Saatlerin sensizliðe aktýðý, takvim yapraklarýnýn sensizliðe döküldüðü bir günün akþamýndan sesleniyorum sana.
Þiirler okuduðumuz, yýldýzlarý saydýðýmýz, þarkýlar söyleyip dans ettiðimiz gecelerin özleminden sesleniyorum sana.

Öyle doluyum ki, görsen hem sever hem korkarsýn, bir yaným sensizlikle savaþýrken, bir yaným hayalinle avutuyor kendini.
Hala gecemi süslüyor bakýþlarýn, hala kalbimi okþuyor sözlerin, öyle özledim ki, görsen hem aðlar, hem dindirirdin özlemini.

Öyle yanýyor ki yüreðim, sensizliðe damlayan gözyaþlarým söndürmüyor yüreðimi.
Bu kaçýncý sensiz gece, bu kaçýncý sensiz bahar bilmiyorum, bildiðim sensiz kendimi kaybettiðim, sensiz gözyaþlarýmýn dinmediði, bildiðim özlediðim sadece sevdiðim.

Yokluðunun aðýr bedelini ödüyor þimdi yüreðim, paramparça, yýkýk dökük gönül evim, öyle kanýyorum ki, hiç bir merhem kapatmýyor yokluðunun yaralarýný.

Sigaramýn dumanýnda arýyorum seni, kahve tadýnda gözlerin geliyor aklýma, öyle doluyor ki gözlerim, sensizliðe mi, mutluluða mý, bilmiyorum gözyaþlarým.

Az sonra merhaba diyecek sensizliðe bir gün, uçup gidecek avuçlarýmýn içinden umutlarým, kayýp gidecek yýldýzlar gibi hayallerim, sana deðil sitemim, sana deðil öfkem, sensizliðe akan her dakikaya, sensizliðe dökülen takvim yapraklarýna.

Güneþ doðdu, bu gecede gelmedin sevdiðim, bu gecede dindirmedin özlemini, bu gecede sarmadýn yokluðunun yaralarýný, býraksam þimdi kendimi sensizliðin uçsuz bucaksýz derinliðine, boðulur muyum bilmiyorum sevdiðim.
Unutmaya çalýþtýkça daha çok özlüyorum seni, görsen nasýl özlendiðini, utanýrdýn sevdiðim.
Özledim seni sevdiðim, omzuma baþýný koyup þiirler okumayý, þarkýlar söyleyip dans etmeyi, yýldýzlarý saymayý, seninle olan her aný özledim sevdiðim, ben seni çok özledim sevdiðim.
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.