MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

# K/ADINA LAYIK OL #
Samim İĞDE

# K/ADINA LAYIK OL #



# K/ADINA LAYIK OL #

Siz bakmayýn onlarýn pembenin bütün tonlarýna hayranlýklarýna. Onlar; minik bir kýz çocuðunu gizleyerek sol memelerinin altýna, masmavi umutlarýyla yaþarlar aslýnda simsiyaha boyadýðýnýz bu leþ dünyada...

Gözlerine seçtikleri farýn rengide, gönül bahçelerindeki bütün çicekleride inadýna masmavidir iþte onlarýn. Ve o yorgun gözleri ile sularlar sizin kurutma ya çalýþtýðýnýz masmavi çiçekleri katran karasý her gece..

Siz bakmayýn onlarýn uzun topuklarla kuðu misali herþeyden uzak gibi görünen o süzülerek yürüyüþlerine. Onlar; ayaklarý yere basmayan tek bir uçuk hayale müsaade etmezler zihinlerinde...

Sözlerine kulak verenin gözlerinin içine gözbebekleriyle içten bakarak, ýslananan kirpikleri ile imzalar onlar sol memeleri altýndan dökülenleri..

Siz bakmayýn onlarýn saçlarýný bazen topuz, bazende farklý bir renkle boyamalarýna. Onlar; sol memelerinin altýna, hiç büyümeyen ve hiç büyümeyecek olan bir kýz çocuðunun lüle lüle saçlarýný, baþlarý gururla yukarýda rüzgâra karþý savuran korku nedir bilmez, dünyanýn en cesaretli nefesleri, melekleridir..

Özlerine bakýn kýsacasý kadýnlarýn. Özünüz olduðunu görecek ve her an, her sözünüzün ilki onlarla dolu dolu olacak göreceksiniz..

K/adýna layýk yorum..

Ramak Kaldý / (Samim ÝGDE)

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.