"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi
1001 Çiçek

1001 Çiçek

• 1001 Çiçek Kitapları | • 1001 Çiçek İletişim Bilgileri | • 1001 Çiçek Hakkında Bilgi
Sitemizde 1001 Çiçek isimli yayınevine ait Toplam 73 kitap bulunuyor.
Jane Clarke

1001 Çiçek

Minik maymunun karnı çok acıkmış, bir an önce yemek yemek istiyor. Çok acıktın, şimdi yemek zamanı. Peki, nasıl yemek yiyecek? Hadi gel afacan maymuna gösterelim. Ve Diğerleri… Uykucu Aslan Nasıl Uyur? Minik Dinozor Nasıl Banyo Yapar? Haylaz Timsah Dişlerini Nasıl Fırçalar? (Tanıtım Bülteninden) »»
Christopher Milne

1001 Çiçek

Siz yüzünün olması gereken yerde poposu olan bir oğlanla hiç dalga geçtiniz mi? Peki okulun kabadayısını oyuna getirip, ona YEMEK ARTIKLARINDAN hazırlanmış bir sandviç yedirdiniz mi hiç? Elbette hayır, çünkü siz bu hikâyelerdeki haylaz çocukların aksine akıllı çocuklarsınız! Yazar Milne baba olunca, oğulları Peter ile Robert'a kitap okumaya başladı. Kısa süre sonra okuyacak kitap kalmadığı için..»»
Christopher Milne

1001 Çiçek

Siz hiç birinin suratına geğirdiniz mi ya da bir arkadaşınız hakkında tüm okula kötü dedikodular yaydınız mı? Peki sınıfta PİS kokular çıkartıp suçu başkasının üzerine atmaya çalıştınız mı hiç? Elbette hayır, çünkü siz bu hikâyelerdeki haylaz çocukların aksine akıllı çocuklarsınız! Yazar Milne baba olunca, oğulları Peter ile Robert'a kitap okumaya başladı. Kısa süre sonra okuyacak kitap kalmad..»»
Emma Chichester Clark

1001 Çiçek

Arkadaşlık ve kitap okuma sevgisi üzerine olağanüstü bir hikâye… George balık avlamak ve aynı hikâyeleri tekrar tekrar anlatmak gibi o bildik ayı eğlencelerinden çok fena sıkılmıştı. Hayatın bunlardan ibaret olmaması gerektiğini düşünüyordu. Bir gün boş boş dolaşırken bir ağacın altında bir kitap buldu, kitabın içinde aynı kendisine benzeyen bir ayı vardı. O an kitabı okuyabilmeyi her şeyden ç..»»
Frances Watts

1001 Çiçek

İyi geceler deme vakti çoktan geldi ama yavru ayının söz dinlemeye hiç niyeti yok gibi... ***Hadi ama, seni mızmız ayı,*** diyor babası. ***Kocaman bir ayı öpücüğü anneye, kocaman bir ayı öpücüğü babaya. Sonra da cumburlop banyoya ve yatağa.*** Kucaklamalar ve öpücüklerle dolu, nükteli ve içinizi ısıtacak bir uyku vakti kitabı. (Tanıtım Bülteninden) »»
Jonathan Meres

1001 Çiçek

Uyanıp da küresel ısınmanın sorumlusu olmakla suçlandığında, Norm bunun o garip günlerden biri olacağını anlamıştı. Üstelik sadece buzdağının görünen yüzüydü bu… Bütün dünya kafayı yemiş gibi... Babası aklını ocakta yanan gazla bozmuş, en yakın arkadaşı hormonlarına yenik düşmüş durumda… Erkek kardeşininse tuhaf bir şekilde acilen ve bolca deodoranta ihtiyacı var. Norm'un burnuna kötü kokular geli..»»
Pil Gerekebilir

1001 Çiçek

Bahtsız Norm kitaplarını satın alan Saftirik hayranları asla hayal kırıklığına uğramayacaklar… Gaz Yapabilir matrak, zekice kurgulanmış ve kıyak bir kitap!*** -Book For Keeps Dergisi- Yataktan kalkıp da orada olmaması gereken bir şeyin üzerine basınca, NORM bunun o malum günlerden biri olacağını anladı. Ödev yapılmamış, cücük kadar harçlık da yetmiyor hiçbir şeye… Üstelik Norm öylesine bah..»»
Christian Jolibois

1001 Çiçek

HAYALLERİ OLAN TÜM NEŞELİ ÇOCUKLARA… -Benim neden bir kardeşim yok? Bir kardeşim olsaydı onunla uzun tavuk veya solucan oyunu oynardık, diye sordu meraklı küçük pembe tavuk Karmelito. - Çiftçi bütün yumurtalarımızı alıyor, çünkü annen kümesin en güzel yumurtalarını yumurtluyor! Ve kuluçkaya yatacak yumurta olmadığı için civcivimizin olması mümkün değil! diye cevapladı babası Pitikok. Tam o ..»»
Samed Behrengi

1001 Çiçek

Demek ki meyve olarak kalmayacaktım. Önemli olan meyveyi besin olarak diğer canlılara sunmak, onları beslemeye yardım etmekti. Çekirdeğim ise toprağa girecek yeni bir şeftali fidanı yeşerecekti. Fidan ağaca dönüşecekti. Meyve olarak ölecektim, ama fidan olarak büyüyecektim. Ben tek bir şeftaliydim. Çekirdeğim ağaç olunca yeni meyveler verecektim. Bir şeftali, bin şeftali verecekti. Dinçtim. Ke..»»
 « Önceki sayfa   1   2   3   4   5   6   Sonraki sayfa » 
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız