ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Toprağımsın

Toprağımsın

27.11.2014 12:44:15

Feminist Kadınlar sloganı ile başlıyorum.

'Neredesin aşkım buradayım aşkım.'

Benimsediğim bir slogan burada olmak var olmak. Bendeniz şiddetin her türüne karşı olan biri olarak böyle haberler duyunca okuyunca kafamın tası atıyor başlıkta şiirde yerinde zaten kurul hakkını vermiş. Bir de kendini zarar verenler var o izleri görünce insan olamaz diyorum. Günümüz çağı teknolojiyi yakaladı ve durmadan yeniliyor sürdürebilirliğini sağlıyor ama insanlıktan kopuyor gibi geliyor bana. Şahsi fikrim ilk çağda intihar ve şiddetin olabileceğini tahmin etmiyorum ve hatta yokluğun güzel yanları olduğunu savunuyorum. Her defasında yorumlara yazıyorum Yunan Mitolojisinde kadın ağaçla özleşmiş ve çatalı olmayan ağaç yoktur denilmiştir anların. En son sevmesini bilemeyenlerin sayısının çok olduğunu düşünüyorum sevgi dersi verseniz de huy değişmiyor peki ne yapmalı derseniz bilinçlendirmeliyiz sosyal projeler geliştirmeliyiz mesela bir yargıç olsam kadınına şiddet uygulayanı şiddetin dozajına bakmadan evde temizlik yemek bulaşık ne varsa en az bir yıl yaptırır ve şiddet gören kadına not verdirirdim en az doksan. Hocam yerinde ve sosyal bir şiirdi kutlarım sevgi saygı ve selam ile.

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.