ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
yaban gülü(gurbetbaci)

yaban gülü(gurbetbaci)

13.6.2011 02:18:25

DUR YOLCU NEREYEEEEEE????? öyle hemen pes etmek ne size nede bize yak$ir ablacim..LÜTFEN KALINIZ:((..tam yeni bir dost buldum dedigim biranda sizi akybetmek cok üzer bu yüregi..her ne olursa olsun pes etmek yaki$maz $iir dostlarina..iyi dü$ünün ve lütfen bizleri terketmeyin..kötü laflar sahibinindir siz niye üzerinize aliniyorsunuz canim.Haddime dü$meden diyorum ki BO$VER VE TAKMA KAFANA!!!..elma veren agac herzaman icin ta$lanirmi$ bunu iyi bilin..sizi yanli$ anliyorlarsa demekki bu sitenin kullanma klavuzunu iyi okumami$lardir..ister $iir isterse dörtlük olsun,hatta sacma sapan bir cümle olsun bu koca yürekli sitede herkese yer var diyorum..cünkü burda nefes aliniyor ve günler devriliyor..nokta koymak yaki$maz böyle güzel bir yüregin sahibine ablacim..hatrim icin LÜTFEN GiTMEEEE:(( saygiyla öpüyorum sizi Allaha emanet olunuz..favori listemden hergün bir$eyler yazdiginizi bildiren bildirimleri görünce seviniyorum..bizi yüreginizdeki ese rüzgarlarin esintisinden mahrum birakmayin lütfen..serin esen rüzgarlar getiriyor mis kokan $iirlerinizin namelerini..takma kafana adam sayfma sizi üzenleri..

gidemezsin bu diyarlardan arkani unutup
bizleri birakip yanlizliga dogru bir yol tutup
gidemezsin ya$adigin güzellikleri hice sayip
gidemeszin sen ablacigim yüreginin sesini kapatip
gidemezsin sen gidemezsin,pes ederek havlu atip
güzel kalbini buralarda birakip tekba$ina gidemezsin buralardan gidemezsin

Şiir Bilgi

sergül kandemir

sergül kandemir

ÇEKİLİYORUM ARENE,DAN


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.