ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Burak Taş

Burak Taş

3.8.2007 11:46:27

Bende Romeo; saf duyguların sembolüydü.Ama öldürmem gerekti Romeo'yu.Neden mi?Çünkü yeri yok onun gibilerin bu dünyada.Ama şunu bilmeniz gerekir; 'Birileri gidiyorsa bu birileri geldiği içindir!'Çok sevdiğim bir laftır bu.Bir de insanın kadere inancının olması gerekir.Sevdiğim biri vardı.Bana karşı başından beri hiçbirşey hissetmediğini söyledi.Kendini zorladığını ama olmadığını falan.Ne kadar komik değil mi?Zorla güzellik olmayacağını bilecek kadar aklım var Allaha şükür:)Ama yinede onun bana kattığı güzellikleri görmezlikten gelemem.Ve şimdi burada 'Ona' bu satırlarla teşekkür ederken, hayat çizgisinde istikrara kavuşmasını ve garanti mutlulukların onu bulmasını dilerim.Ben ne mi yapacağım?Bu biraz da size bağlı:) Şaka bir tarafa bundan sonra düzyazıya ağırlık vereceğim.Son yazdığım şeylerei pek birşeye benzetemiyorum da o yüzden...Herkese hayal ettiği gibi bir hayat temennisiyle bitiriyorum yorumumu.Görüşmek üzere...

Şiir Bilgi

Burak Taş

Burak Taş

ROMEO ÖLMELİ!


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.