ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
masal_prensi

masal_prensi

26.11.2006 20:54:20

Gelgitlerin sıklaştı
Bir kararda dur artık
Kenarındaki taşlar yosun tutsun Hazar


bu şiiri yazmak ne hatadır ne de günah...
kalemin güçlü ışıltışarı kendini belli ediyor...kimse kızmasın bana ama ben hissettiğimi yaşadığımı yazarım
eğer şiir sadece şiir okudum diye okursak şaire yanlış yapmış oluruz burada o şaiirin duygularına ihtiyacımız ve empati yapmamız lazım...empati yaptığımda yazan kalem benim duygularımı yazabilmiş diyorum...bence güzel bir şiir...kaçkez küstüm kaleme neden neden dedim ama küsmedim hata benim günah benim demedim savaştım inandım ne kadar başarılı oldum bilmiyorum ama inatla savaştım...sakın kalemini bırakma dost...sakın ne olursa olsun sen şiiri kendin için yazıyorsun amacında bu olsun kendin için yaz gerisini okuyucuna bırak elbette onunda şiirinin en ufak noktasından birşeyler hissedecekleri olacaktır...herkesin yüreği yürektir...senin ki de...herkesin yaşadıklarını sende yaşarsın seninde başka şiirlerden alacağın hissedeceğin duygular olacaktır snein şiirlerindende başkalarının duyguları ortak olacaktır...saygılarımla...

Şiir Bilgi

asbayfet

asbayfet

H A Z A R


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.