ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Çınar GÖLE

Çınar GÖLE

24.10.2006 20:03:27

Sevgili susku;dost ben eleştiriye her zaman açık oldum ve yazdıklarınızı okudum genelde dikkate aldığımı da bilmenizi istiyorum sadece bir kaç konuda görüşlerimi belirtmek istiyorum..Ve size teşekkür ediyorum yapıcı eleştirilerinizden dolayı..
Kuş gribinin bağlantısını çözemedim dediğiniz kısımla ilgili küçük bir not söyleyeceğim bu ülkenin sağlık bakanı ve başbakanı ekranlara çıkıp kuş gribi falan yoktur medya aldatıyor insanları diyerek 15 çocuğun ölümünden sonra günah çıkarır gibi yöesel bir vaka diye açıklama yaparsa ben de bu konuyu olduğu gibi işlemek durumunda kaldım malesef doğu ve güneydoğuda annelerin söz hakkı yoktur babalar yetkilidir bu konuda en yetkii ağız olmadığını söylerse o yetkili babaların düşünce tarzını da ben takdirlerinize bırakıyorum..Ben ısrarla devlette ilgili olsa ki devlet olarak anmadım ben olayı sorumluyu ben hükümetler olarak görürüm çünkü devletin devamlılığı vardır yine yöre diyorum çünkü belirli bir bölgeye has bir olay da olsa sorumluları vardı olayın..
Bir konuda daha not düşmek zorunda hissettim kendimi cehalet denen deliye ifademle ilgili..Törenin cezası kurşunlar biliyorsunuz ve bu olayları ben cehalet olarak değerlendiriyorum dün de böyleydi düşüncem bugün de değişmedi aynı 1980 ihtilalinden sonra demokrasiye geçiş sürecinde avrupaya şirin görüneceğiz diye hepimiz okur yazar insanlarız felsefesiyle yarattığımız okuma kampanyalarıyla %100'e ulaşan bir okur yazar kitlesine sahip olduğumuzun ilan edildiğini hatırlarsanız ortaya çıkan tablolardan ne denli başarılı olduğumuz ortaya çıkıyor..Ben bunun için adını cehalet koydum..Bu bir kültür olayıdır diye düşünüyorum..
Tekrar eleştirileriniz için çok teşekkür ediyorum..Sevgiyle ve sevdiklerinizle kalın sevgili dostum sevgilerimle..

Çınar GÖLE

Şiir Bilgi

Çınar GÖLE

Çınar GÖLE

.


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.