Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
n.kaygısız
n.kaygısız

şiirler süzülür gecelerime

Yorum

şiirler süzülür gecelerime

1

Yorum

12

Beğeni

0,0

Puan

1028

Okunma

şiirler süzülür gecelerime



Üzüm rengi gözlerinden
Şiirler süzülür gecelerime
Yanı başımdadır durur
Sessizliğin.



Kim anlar ki
Düğümlenen nedir peşin sıra
Kim duyar ki
Göğermiş buğdayın sesini
Kim dokunur
Sararmış enir yaprağındaki hüzne…



Bir kibrit çöpünün
Işığındadır şimdi herşey
Gün geceye ermiştir
Nefes toprağa.


Üzüm rengi gözlerinden
Şiirler süzülür gecelerime
Yanı başımdadır durur
Sessizliğin.




06/02/2016
ödemiş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiirler süzülür gecelerime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiirler süzülür gecelerime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
şiirler süzülür gecelerime şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gezgin_Sair_
Gezgin_Sair_, @gezgin-sair-
15.12.2022 06:19:33
Üzüm rengi gözlerinden
Şiirler süzülür gecelerime
Yanı başımdadır durur
Sessizliğin.




06/02/2016
ödemiş
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL