Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Cumhur Kızılbel
Cumhur Kızılbel

KAVURDU GÖNLÜMÜ

Yorum

KAVURDU GÖNLÜMÜ

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

604

Okunma

KAVURDU GÖNLÜMÜ

Kavurdu gönlümü aşkın ateşi
Savrulup dağılan külden beterim
Karardı ömrümün umut güneşi
Bülbülün yitirmiş gülden beterim

Zehirler içinde dolum karanlık
Önüm ardım sağım solum karanlık
Bakarım yoluma yolum karanlık
Zemheri uğramış elden beterim

Duman oldum gam dağını bürüdüm
Kırıldı dizlerim yine yürüdüm
Zaman geçti paslandım da çürüdüm
Avazın yitirmiş telden beterim

Bülbül olup bulamadım gülümü
Kârâ saydım yeşilimi alımı
Çok söylerdim artık kestim dilimi
Yusuf’un düştüğü hâlden beterim

Geçip giden yıllar saçlarım yoldu
Gam ile kasavet yoldaşım oldu
Emrah bir bak hele hâlin nic’oldu
Irmağı kesilmiş gölden beterim

30 Kasım 2015 Pazartesi

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kavurdu gönlümü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kavurdu gönlümü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAVURDU GÖNLÜMÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL