Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İbrahim Dalkılıç
İbrahim Dalkılıç

ah şu deli gönlüm

Yorum

ah şu deli gönlüm

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

768

Okunma

ah şu deli gönlüm

gülen bir yüzüm sende,
gülen bir el,
gülen bir yürek.!

öyle çoksun ki bende,
öyle mavi,
öyle dört mevsim,
öyle masumca.

ne acılar çoğalıyor içimde,
ne fırtınalar diniyor.
bir gönülde,
iki tufan,
iki koca bulut,
yağdıkça yağıyor.

kör kuyulara attım sahte gülüşleri,
sahte sevdaları,
sahte bakışları.

ah şu deli gönlüm,
ah şu yaman direnişim,
ne serden vazgeçiyor,
nede sır veriyor.

dünya, koca dünya
kahpe dünya,
hain dünya,
kör yüzler,
kör diller,
kör kulaklar,
ah şu deli gönlüm,
ah şu yaman direnişim,
gülen bir yüzüm sende.

#ibrahimdalkılıç

19/01/2016
21:30 izmir

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ah şu deli gönlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah şu deli gönlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ah şu deli gönlüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL