Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Batuhan Çanakcı
Batuhan Çanakcı

Aşılmaz Mekân

Yorum

Aşılmaz Mekân

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

946

Okunma

Aşılmaz Mekân

Gözlerinin nuru yansıyor geceye, karanlık gibi sarıyor

Anılarda çekti gitti; geriye kaldı kapkara bir yol

Yürümek ne mümkün o yolda ? Taş, toz, toprak

Gözlerinden parça yıldızlar da yok, yaşam dar bir sokak



Tüm olmazlar karşımda duruyor bir kale gibi

Mekânı aşmak bu kadar mı zor ? Gerçekten aciziz

Çatılmış kaşlarıyla duvar, karşımda bir set gibi

Son durakta bekliyoruz; işte budur halimiz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşılmaz mekân Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşılmaz mekân şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşılmaz Mekân şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL