Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Gümüşhanlı
Gümüşhanlı

kardeşlik insana en yakın makam

Yorum

kardeşlik insana en yakın makam

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1145

Okunma

kardeşlik insana en yakın makam

kardeşlik insana en yakın makam

KARDEŞ
Kardeşlik



Kardeşliğin kıymetini biçmeye
yeter mi sayılar yeter mi rakam
yolum düştü sokağından geçmeye
kardeşlik insana en yakın makam

Böyle bir ateş yaktım, sönmez tüter
kardeş siz günlerim, dünümden beter
bu duygu hazine herkese yeter
kardeşlik insana en yakın makam

İslâmi terbiyedir kışı - yazı
kardeşin kardeşe geçmeli nazı
göynüne yerleştir beynine kazı
kardeşlik insana en yakın makam

Kardeş olan kardeşe açmaz yara
kardeşlerin başı düşmesin dara
olmasın iki cihan yüzükara
kardeşlik insana en yakın makam

Gümüşhanlı’yım özünden bahsettim
kardeşlik dedim sözünden bahsettim
gözünün öbür gözünden bahsettim
kardeşlik insana en yakın makam

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kardeşlik insana en yakın makam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kardeşlik insana en yakın makam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kardeşlik insana en yakın makam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL