Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Turan_Ergn
Turan_Ergn

KAPIDAN BİR GİRİVERSEN

Yorum

KAPIDAN BİR GİRİVERSEN

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1238

Okunma

KAPIDAN BİR GİRİVERSEN

GÖZÜM YOK DÜNYANIN HİÇBİR ŞEYİNDE
SEN BANA YETERSİN BİR GELİVERSEN
İNAN Kİ DÜNYALAR BENİM OLURDU
ŞU ANDA KAPIDAN BİR GİRİVERSEN

KAPIYA FIRLASAM ÇALDIĞIN ZİLLE
YÜZÜNDE TEBESSÜM ELİNDE GÜLLE
ANLATMAK İMKANSIZ DUYGUMU DİLLE
ŞU ANDA KAPIDAN BİR GİRİVERSEN

GÖZLERİM GÖRÜNCE GÜLEN YÜZÜNÜ
BAHARA ÇEVİRİR MEVSİM GÜZÜNÜ
GELİŞİN KALBİMDEN ATAR HÜZÜNÜ
ŞU ANDA KAPIDAN BİR GİRİVERSEN

BİR ÖMÜR BAHÇEMİN ÇİÇEĞİ OLSAN
DÜNYAMIN BATMAYAN GÜNEŞİ OLSAN
BİR TUTSAN ELİMİ HİÇ BIRAKMASAN
ŞU ANDA KAPIDAN BİR GİRİVERSEN

TURAN ERGÜN

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kapıdan bir giriversen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kapıdan bir giriversen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAPIDAN BİR GİRİVERSEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kevir
kevir, @kevir
18.12.2015 09:15:15
Duygular galeyana gelmiş
Tebrik ederim
Selam ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL