Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Cangül
Cangül

İsteğe bağlı

Yorum

İsteğe bağlı

( 3 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

847

Okunma

İsteğe bağlı

Ruhum azad ettim gidebilirsin
Acılar benim sen mecbur degilsin
Tutuklu kalma bari sen özgür kal
Giderken hayellerimi umutlarımıda al
Yalnızım zaten darılmam inan
Sende beni terk edebilirsin.

Gülten bülbül cantekin
18.02.2014

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İsteğe bağlı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İsteğe bağlı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İsteğe bağlı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mahmut Cantekin
Mahmut Cantekin, @mahmutcantekin
18.12.2015 09:35:23
Yüreğine sağlık.
Nuh Ali  Berk
Nuh Ali Berk, @nuhaliberk
18.12.2015 07:58:16
O ruhuyun hep özgür kalması dileklerimi iletiyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL