Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
umutsuz kelebek
umutsuz kelebek

gece gözlüme....

Yorum

gece gözlüme....

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1170

Okunma

gece gözlüme....

içim acıyor
öyle bir yangın sanki konuşşam odayı yakacak kadar keskin ateşi
sussam ciğerlerimden damlar kan neşter yemiş gibi yüreğim
senden uzak çok uzak bir yerde bu beden
aslında dibimde sesin kokun tenin
sarılınca cıkacak yangın bir okadar ikmizde yanacak
ben sustum şimdi uzaklaşmak için giderimm ben
kendimi hep feda ederim ben böyleyim
bir fotograf sadece gülümseyen gözlerin
geriye boş kalan herşeyi yakarım içimde
gece gözlüm hoşcakal
çağırma beni seslenme hiç
sarılırsam korkarım gidemem diye
ağırlaşmış ayrılık kokusu bırak kalsın odada
sende kal anılarımda
gözlerinden yüzünden öperim ben geceleri seni hayalimde
hoşçakal gece hoşçakal sevgili hoşcakal son sevdam....

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gece gözlüme.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gece gözlüme.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gece gözlüme.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL