Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kurumahmut
kurumahmut

BİR ÖMÜR

Yorum

BİR ÖMÜR

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

694

Okunma

BİR ÖMÜR

BİR ÖMÜR

Bir ömür yoluna çıktım çıkalı,
Başıma gelmedik söylen ne kaldı?
Yaşam savaşından geri durmadım,
Günler hep geçiyor bir şey görmedim,

Bir geçim derdinden nefes almadım,
Kazandıklarımı toplu görmedim,
Ne kazandım nasıl bu hale geldim?
Sonunda ben işte bu hale geldim.

30.05.2015. Suat


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir ömür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir ömür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ÖMÜR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL