Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
caprazzz001
caprazzz001

yalancı papatya

Yorum

yalancı papatya

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

883

Okunma

yalancı papatya


Senin yüreğine yağmurlar çiseler
Gözlerin hep sevinçten nemlenir
Benim yüreğim, karanlık zindanlar gibi
Kurak topraklar gibi düşen buğdayı yakan
Cehennem azabında bir fidan
Ve Azrail’in ortaklığını yapan
Hüzzamlı aşklara mahrum bırakılan
Gözlerine sitem işlenmiş hep benim işte
Dillerine sitem işleyen bir dünyaya
Ve o dünyada yüreğine prangalar vuran
O benim işte, seni şiirlerde yaşamaya
Bakışlarıyla yaşamaya hüküm yemiş
O benim işte sonbaharda bir yaprak tanesi
Ve bir kum tanesi gibi gittiği yer meçhul
O benim işte baharı mahrum ettiğin
Yağmurunu esirgediğin yalancı papatya

Serdar KÖKÇE

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalancı papatya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalancı papatya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yalancı papatya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL