Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Tekin Yeşilkaya
Tekin Yeşilkaya

Sana veda edemedim

Yorum

Sana veda edemedim

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

832

Okunma

Sana veda edemedim

Biliyordum o sabah,
Yine bana uyandığını.
Hafifmeşrep makyajın,
Özenle seçilmiş üstlüklerinle
Bana hazırlandığını.

Aynada yüzün: Şaşkın .
Evden çıkmaya telaşın: Aşık.
Ama hep böyle alışık.

Derken;
Ay tutuşuk,
Yıldızlar çatlak
Ben bu şehirden giderken.


Selamı alınmaz,
Hatırı sorulmaz;
Bir rüzgâr gelir de,
Bulursa yanaklarını;
Bil ki;
Islatmak istemedim,
Sana veda ederek.

Biliyorsun:
Külhanbeyi ukâlalığımın
Arkasında ne varsa;
Hepsi helâl sütten.
Belkide tutkunun memelerine
Saldırışın bundandı.
Bundandı;
Yarana tuz koşturmadığım,
Karıncayı incitmediğim,
Serçeyi ürkütmediğim,
Sessizce çekip gittiğim.

Tekin YEŞİLKAYA

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sana veda edemedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana veda edemedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sana veda edemedim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL