Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
serhat fidan
serhat fidan

Gelmeyeceksin

Yorum

Gelmeyeceksin

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

578

Okunma

Gelmeyeceksin

Bekledim bekledim hem de çok bekledim seni bugün
Saatler saniyeler nasıl geçti anlayamadım
Seni beklemek ve sen geleceksin diye beklemek
Ne güzel şey baksana
Zaman o kadar çabuk gectiki
İşte dedim gelecek, göreceğim dedim

Ama hepsi hüsran
Hepsi beyhude çıktı
Saat 12.45 gösteri yor şimdi bundan
Sonra nasıl zaman geçeceğini de bilmiyorum
Yâda nasıl geçeceksin ey Zaman
EY SAAT nasıl geciceksin
Nasıl akrep ve yel kovan buluşucak bilemiyorum
Sen gelmediğin zaman her Dakka cehennem asabı sanki
İçim içimi yiyiyor
Kendimden geçiyorum
Ölüm nöbetleri geçiriyorum ama yoksun
Olamayacaksın gelmeyeceksin

Yoksun sen
Gittin sen
Hem de yazılışı kısa ama
Söylenmesi benim için uzun olan bir cümle ile gittin
Serhat

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gelmeyeceksin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelmeyeceksin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gelmeyeceksin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL