Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
muratdemirci
muratdemirci

Sustular

Yorum

Sustular

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

834

Okunma

Sustular

Sustular

İşitmek için ağırlaştı gece
Derin ve içlerde
Sustu salıncakları parkların
Korkuyu bekledi
Sürgüleri apansız
Ve bilekleri pas içinde;
-Rengi olmaz mı ?
Diye sordu ilkin
Ölümün.
Ağladılar …

Sürdü kalbin sesi
Kanatlarında kuşların
Huysuz nehirler
Ateşe aktı
Biter mi ?
Diye sordu
Acısı korkunun
Sustular…

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sustular Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sustular şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sustular şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL