Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Bayram Şahin
Bayram Şahin

Yine Sensiz

Yorum

Yine Sensiz

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

785

Okunma

Yine Sensiz

Yine sensiz geçirdim ilkbahar mevsimini,
Sensizlik bak tüketti büsbütün hevesimi,
Bir sen bulursun ancak derdimin devasını.

Senin özleminle yar, gönlüm her daim yanar,
Sönecek gibi değil! Bak tutuştu oldu nar,
Her gece depreşiyor,dertler sabaha kadar.

Kırılsa da kanadım yeter ki gel de bana,
Aldırmam acılara mutlak uçardım sana,
Eğer diken olsam da güller açardım sana.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yine sensiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine sensiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yine Sensiz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zkrytsgn
zkrytsgn, @zkrytsgn
17.10.2015 16:19:15
5 puan verdi
Ellerinize yüreğinize emeğinize sağlık çok güzel tebrikler yürekten kutlarım selam ve SAYGILARIMLA...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL