Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
CAN ATEŞ
CAN ATEŞ

Sevmedin ben gibi

Yorum

Sevmedin ben gibi

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

967

Okunma

Sevmedin ben gibi

"Ey sevdaların en güzeli,

vazgeçseydim!

sevmiyor diyeceklerdi..."

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevmedin ben gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmedin ben gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevmedin ben gibi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Çağlar ABDAL
Çağlar ABDAL, @caglarabdal
13.10.2015 23:17:38
5 puan verdi
Sevgili ustam, kısa ama çok güzeldi, büyük keyif aldım, emeğinize, yüreğinize sağlık.
Bu güzel eseri bizlerle buluşturan sevdalı yüreği kutluyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.
Hoşça kalın...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL