Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ümran Çağlar
Ümran Çağlar

ADRESİNİ BULAMAYAN SORULAR?

Yorum

ADRESİNİ BULAMAYAN SORULAR?

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

886

Okunma

ADRESİNİ BULAMAYAN SORULAR?

ADRESİNİ BULAMAYAN SORULAR?

En tılsımlı, en riyasız, en içten duam olur musun? Yüzüme sürdüğüm aminlerim olur musun? Yolumu kaybettigimde gönül gözüm, rehberim olur musun? Göz pınarlarim kuruduğunda gözyasim olur musun? Büyük sahra olsam hasret kaldığım 1 damla yagmurum olur musun? Kanadım kırıdığında maviye ucamazsam, kanadim olur musun? Çaresiz çilelerimde umudum olur musun? Bitmemiş cumlelerime noktam olur musun? Imsalsiz hastaliklarima şifam olur musun? Mahsere kadar tutacagim sevda orucum olur musun? Yüreğimi yakan felaketlerde mucizem olur musun? Üzüntü ve kederli günlerimde bir sığınak arasam Kulbe-i Ahzanim olur musun? Beynimin merkezine ölümsüz fermanim olur musun? Yaşlandim. Yine GENÇ INSANIM olur musun?
Ve son olarak...
BENIM DE BILMEDIGIM SIRRIMA SIRDAŞ OLUR MUSUN?..
-Ümran çağlar -

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adresini bulamayan sorular? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adresini bulamayan sorular? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADRESİNİ BULAMAYAN SORULAR? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
12.10.2015 22:48:45
Beğeni:
1
Okunma:
886
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL