Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
se
sedat hünker

Ankara da yitti kullar

Yorum

Ankara da yitti kullar

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

585

Okunma

Ankara da yitti kullar

Zaman on ekim yıl iki bin on beş
Ankara da yitti barışçı kullar
Çoğu ana çoğu baba çoğu eş
Ankara da yitti barışçı kullar

Bırakıp geride kalana acı
Çokları olup ta yaralı hacı
Kimi genç kimi kart kimi de bacı
Ankara da yitti barışçı kullar

Her birisi başka bambaşka gözlü
Esmer kumral beyaz sarışın yüzlü
Her türlü milletten her türlü özlü
Ankara da yitti barışçı kullar

Sedat hünkar
(Karamecnun)

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ankara da yitti kullar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ankara da yitti kullar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ankara da yitti kullar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL