Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
celal  aydın
celal aydın

ANLIK HATA

Yorum

ANLIK HATA

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

516

Okunma

ANLIK HATA

Yorgunluğa aldirma
Susuzlugunda suyu arama
Durgunluğuna yakinma
Hayat alişma
Anlık şeylere takılmak
Sevinçler bakıp
Mutluluğu başkasında
Güzelligi onda arama
Güzellik beden değil
Güzellik kalp dilinde
Yakala onu bırakma
Yapış kaçırma
Takip et onu dokun
Hisset sualde sorma
Yoksa gözlerin
Kanların içinde doğmali
Yoksa nasıl alışır
Ayrılığın Açısına.
Celal AYDIN


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anlık hata Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlık hata şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANLIK HATA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL