Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
barbor
barbor

DOĞUM VE SANCI

Yorum

DOĞUM VE SANCI

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

539

Okunma

DOĞUM VE SANCI

Zamanın herhangibi birinde doğmuşum
yirminci yüzyılın ikinci yarısı diyelim
akşam üzeriymiş
yüzbinlerce modern akşam üzerinden biri
kölelik henüz kaldırılmamış
akşam üzeri de çalışırmış insanlar
çocuklar bile
dünyanın herhangibi bir yerinde
yirminci yüzyılın ikinci yarısı diyelim
benden habersiz çok insan var
belki yaşamıyorum bile
ötesi yok işte...

İlker ÖZDEMİR

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Doğum ve sancı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Doğum ve sancı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOĞUM VE SANCI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL