Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yukapel
yukapel

Affet büyük aşkım

Yorum

Affet büyük aşkım

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

605

Okunma

Affet büyük aşkım



Bir alaca akşamda, yolda karşılaşmıştık,
Yıllar geçti üstünden, nasıl da kaynaşmıştık...

Çok aramışsın beni, bir daha görüşmedik.
Her zaman andım seni, yazık karşılaşmadık...

Rüya gibiymiş meğer, gençlikteki o günler,
Çok buruk bir tadı var; çabuk bitti o dünler...

Sakladım yıllar yılı; sonra fotoğrafını,
Bir evlilik öncesi, istemeden yok ettim...

Ayıp olur diyerek, kıydım resimlerine,
Affedermisin beni?

Senin de benim gibi, gözlerin doluyor mu?
Kıymetliymiş o günler...

’İçimde nice uzun yılların, özlemi var.
Bu gece efkarlıyım, ağla gitar, çal gitar!
Bitmesin bu sarhoşluk, sürsün sabaha kadar!

Eskisi gibi yine, çileli hep bu başım,
Affet sen arkadaşım, affetsen büyük aşkım...

Rüya gibiymiş meğer; gençlikte ki o günler...

21/Haziran/2009/Bodrum

Yüksel Nimet Apel

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Affet büyük aşkım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Affet büyük aşkım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Affet büyük aşkım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL