Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Safa Berber
Safa Berber

BİR ÖMÜR VERESİM VAR

Yorum

BİR ÖMÜR VERESİM VAR

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

741

Okunma

BİR ÖMÜR VERESİM VAR

Gece gece geldim yine kapına
Taşlar savururum eski camına
Günler geçti kıvrılamadım ya yanına
Seviyorum seni, yazıklar olsun bana

Sakla deniz parçası yüzünü, görmesin kimse
Saçlarını topla, bakıp da nazar ederler
Sen ki güzeller güzeli, seni rüyada dahi göremezler
Yanıp kavruluyorum aşkımdan, eyvahlar olsun bana

Plakta çalıyor seninki, o ne dans etmek, eridim gitti
Ben; yiğittim, korku yoktu hiç, geldin, sokak kedisiyle eşit
Bazen seni de alıp sessiz, huzurlu yerlere gidesim var
Bir yar uğruna, evet aptalım, bir ömür veresim var

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir ömür veresim var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir ömür veresim var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ÖMÜR VERESİM VAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL