Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Zi
Ziya ACAR

YAPAYALNIZIM

Yorum

YAPAYALNIZIM

( 2 kişi )

3

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

848

Okunma

YAPAYALNIZIM

YAPAYALNIZIM

Sen de gittin işte bir selam ettin
Demedin gününü nasıl tükettin
Radyoda bir şarkı Münir Nurettin
Nihavend dökülür yapayalnızım

Denecek denmese özde birikir
İnsanla birlikte eskiyor fikir
Bir iki laf etse rahatlar fakir
Dostlarım sıkılır yapayalnızım

Bırakmaz sarılmış sımsıkı dünler
İçimde geçmişin kemanı inler
Geceyi benimle bir bekçi dinler
El ayak çekilir yapayalnızım

Gece kimi sarar gün kime ışır
Fark etmeden ay yıl mevsim değişir
Temmuzun gününde bedenim üşür
Yatağa sokulur yapayalnızım

Ağzımın tadı yok ne ekmek ne su
Anladım insanın akıbeti bu
İnmeye nazlanır tavanda uyku
Gözlerim takılır yapayalnızım

Avcılar peşine düşmüş bir kere
Yaralı ceylanı saklamaz dere
Anılar içimde demir testere
Eğilir bükülür yapayalnızım

Hayat bir tiyatro kapanır perde
Rolüm bu kadarmış oynanmış serde
Çekil git diyorum düştüğüm yerde
Karşıma dikilir yapayalnızım

Ziya ACAR
24.09.2015 KONYA

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yapayalnızım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yapayalnızım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAPAYALNIZIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
23.9.2015 23:55:18
MERHABA…
DEĞERLİ KALEMİNDEN HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ,YİNE ÖZEL,YİNE GÜZEL, ÖRGÜSÜYLE, KURGUSUYLA, DÜŞÜNCE VE ANLATIMIYLA, HİSSEDİŞ VE DUYGU YOĞUNLUĞUYLA, ŞEKİL VE GÖRÜNTÜSÜYLE VE BÜTÜN GÖRKEMİYLE HARİKA BİR ESER GELMİŞ.BİZ DE SEVEREK VE BEĞENEK OKUYOR KUTLUYORUZ, YALANSIZ, RİYASIZ, HİLAFSIZ. AYAKTA ALKIŞLIYORUZ. GÖNLÜNÜZE ÖMRÜNÜZE BEREKET. KALEMİN KAVİ, MÜREKKEBİ BİTİMSİZ,YAZDIĞI ŞİİRLER BENZERSİZ OLSUN. O KALEMİ TUTAN ELLER MUTLU VE HUZURLU UZUN YILLAR YAŞASIN. BAYRAMLAR DOSTLUĞUN,KARDEŞLİĞİNİN VE AKRABA İLİŞKİLERİNİN GÜÇLENDİĞİ, MÜSTESNA GÜNLERDİR.BU VESİLE İLE KURBAN BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYOR, NİCE BAYRAMLARA, SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE,HEP BERABER, ULAŞMANIZI NİYAZ EDİYORUM.ALLAHA EMANET OLASIN, SAĞLICAKLA KALASIN.

AZAP
AZAP, @azap
23.9.2015 21:22:25
5 puan verdi
güzel bir yürek sesiydi dost bravo kutlar hayırlı ve mutlu bayramlar diler sevgiler sunarım kal esenlik içinde...
Aynur Baş
Aynur Baş, @aynurbas
23.9.2015 20:28:03

Kaçamaksa güzel de
ikametinse illet birşey oluyor, yalnızlık.
Bayramın geleceği falan yok, yurduma gerçi ya, yine de hadi, biz
gezmelere gidelim. İçeride kalsın yalnızlık-lar. Döneriz sonra.
İyi bayramlar,
olsun mu?

Selamım, saygım ile... Beğeniyle okudum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL