Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
kenanhoca_25
kenanhoca_25

KERAMET TARLADA !

Yorum

KERAMET TARLADA !

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1015

Okunma

KERAMET TARLADA !

Adamlık babadan oğula geçmez,
O erdemdir haysiyettir hayadır.
Bunlar ekilen her tarlada bitmez,
Tohum tohum ise tarla tarladır.!

İnsan bazı ektiğini biçmiyor,
Yalnız toprağa su vermek yetmiyor.
Tarla çorak ise fayda etmiyor,
Tohum tohum ise tarla tarladır.!

Toprak halismi değilmi önemli,
Su isterse olsun En kaliteli.
Çoğu zaman faydasız tevekkelli,
Tohum tohum ise tarla tarladır.!

Altın altın olur toprak koynunda,
Keramet Kokuyu alan burnunda.
İnsanda dem tutar ana karnında,
Tohum tohum ise tarla tarladır.!

Tohum eken kimse kızmasın bize,
Aslolan tarla diye girdik söze.
Harlanmadan ateş dönmüyor köze,
Tohum tohum ise tarla tarladır.!

Kul TİRYAKİ süt kokar asıl azar,
Zerre haram bin ton tohuma sızar.
Tek bir çürük koca tarlayı bozar.
Tohum tohum ise tarla tarladır.!

27 ağustos 2015
05.44

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Keramet tarlada ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Keramet tarlada ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KERAMET TARLADA ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL