Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hakan ezell
hakan ezell

KORKUYORUM SEVGİLİ

Yorum

KORKUYORUM SEVGİLİ

1

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

1042

Okunma

KORKUYORUM SEVGİLİ

KORKUYORUM SEVGİLİ

Sensiz: geceler yine sitemkar..
Yalnızlığım ise ahuzar eyler,
Elimde sigaram,dilimde amansız şarkılar,
Karşımda resmin duruyor,
Gözlerim hüzünün buğusuyla doluyor..

Sigaramın dumanı gibi çekiyorum içime seni,
Çektikçe özlüyorum burnumda tütüyor,
O hasretin gülüşün bazen kızgın oluşun.
Bana bakmadığın yazmadığın aramadığın an,
Ve sessiz sedasız duruşunda..

O zaman sanki dalımdan kopartıyorlar beni.
Yüreğimi alıyorlar benden,nefesimi kesiyorlar sanki,
Sanki zincire vurup,zindana atıyorlar,yada: çarmığa geriyorlar.
Korkuyorum o an ama ölümden! değil,
Seni bir daha görememekten,sana dokunamamaktan,
Aşkını yaşayamamaktan korkuyorum sevgili..

Hakan Ezel Bayram

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Korkuyorum sevgili Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Korkuyorum sevgili şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KORKUYORUM SEVGİLİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HALİM ZEREN
HALİM ZEREN, @halimzeren
12.8.2015 11:40:23
tebrik ederim üsstat güzel dizelerdi arka fonu değiştiriseniz iyi olur şiir daha rahat okunur tebrik ederim saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL