Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ertaç eral
ertaç eral

Bir ağustos gecesi

Yorum

Bir ağustos gecesi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

973

Okunma

Bir ağustos gecesi

Bir ağustos gecesi deniz manzaralı
yalova ışıkları ve pöfür pöfür esen rüzgar eşliğinde
başımı yaslamışım sevdamın omzuna
güzelliğinin yanında mahçup kalan ay yı izliyoruz beraber ağır duygular eşliğinde
dönüp en anlamlı sından bir öpücük konduruyorum
beni gururlandır o iki kaşının arasına
ve dönüp ona diyorumki sevdam..
kalbim sus pus oluyor herşey biran duruyor
bir o kalıyor bir ben birde boncuk gözleri
onunla yaşadığım her salise saniye dakika saat gün hafta ay
bana bir öncekini hiç aratmıyor
belkide sebebi zatı odur cennet elmam dememin
şimdi kalkıp hangi dilde anlatayım ki onu
hangi alfabeye sığdırayım yüreğime sığdıramadığımı
kendime bile anlatamadığım o sevda
size hangi lehçe ile anlatayım ki
ama şunu diyim RABBİME şükür ki beni sevdam la ödüllendirdi.
Iyiki varsın sevdammm seni seviyorum kanatsız meleğim ...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir ağustos gecesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir ağustos gecesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir ağustos gecesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL