Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ali peltek
ali peltek

ait olamadığım

Yorum

ait olamadığım

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

802

Okunma

ait olamadığım

İçimdeki fırtına mı
bozuyor
hizasını kelimelerin,
yoksa kelimeler mi
kimyasını duyguların.

Zaman kırılıp
savruluyor mekan,
akılla barışık olmayan
şiirler doğarken,
ait olamadığım
şafakların yerine.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ait olamadığım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ait olamadığım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ait olamadığım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
HALİM ZEREN
HALİM ZEREN, @halimzeren
30.7.2015 13:25:42
tebrik ederim güzel eserdi saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL