Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Selahaddin  Tekin
Selahaddin Tekin

''BAHTSIZ KALEM''

Yorum

''BAHTSIZ KALEM''

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1545

Okunma

''BAHTSIZ KALEM''

''BAHTSIZ KALEM''

O kadar çok şey var ki seni anlatan
Yazdığım kalem, dinlediğim şarkı
Duyduğum ses,
Çektiğim her nefes.
Burnumun ucunda ki çıban
Gözümün içinde ki bir ben gibisin.
Benimin içinde ben, benim içimde sen
Bir ben, bir sen, ben-sen, sen-ken
Şey..! ..........
Saçmaladım galiba!
Allah kahretsin!!
Yine beceremedim seni yazmayı...

Ne zaman yazmaya kalksam beni
Söz konusu sen olunca ne kelam söylüyor,
Ne de kalem oynuyor..
Hakim olamıyorum işte kendime.
Alışmış artık
Dudak seyriyecek
Dil söyleyecek
Becerebilirsem şayet,
Beğenirse dudakların
Ruj yerine boya sürüp, doya doya öpecek.
Boylu boyunca uzanıp
çaylak bir ressam gibi resmini çizecek
Kusturmazsam eğer kalemi
Mürekkebi bedenine işleyecek...
Söyledim sana
Sustukça batırıyor
Yazdıkça batıyorum...

Selahaddin TEKİN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
''bahtsız kalem'' Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ''bahtsız kalem'' şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
''BAHTSIZ KALEM'' şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL