Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İSMAİL  ÇİFTCİ
İSMAİL ÇİFTCİ

Annen+Annem

Yorum

Annen+Annem

2

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1150

Okunma

Annen+Annem


Ne kadar söylesem etmez ifade
Ben sana şiirler yazmadım annem
Ne söz kafi geldi nede alfabe
Ben sana şiirler yazmadım annem

Cennet ayağında,dua dilinde
Sarıp sarmaladın beni elinde
Seni sensiz yaşadım benliğimde
Ben sana şiirler yazmadım annem

Daha cenin iken özden eğittin
Saygı,sevgi,aşkı, sevdin öğrettin
Tüm ruhum eserin bildim kıymetin
Ben sana şiirler yazmadım annem

Çiftci İsmail’im büküldü belim
Sen gittin gideli perişan halim
Kağıt kalem öksüz tutmuyor elim
Ben sana şiirler yazmadım annem

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Annen+annem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Annen+annem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Annen+Annem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
22.6.2015 22:18:46
Hüzün vardı dizelerde usta hoş geldiniz şiir dünyasına
Kutluyorum kalemini
_______________________________Selamlar
Cafer AKSAY
Cafer AKSAY, @caferaksay
22.6.2015 15:20:31
Ustacığım çok hoş bir ahenk yakalamışsın, gönlüne sağlık. Kalemin daim olsun. Selam ve sevgilerimle....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL