Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Celal Ünal
Celal Ünal

Hasretinle Üşüyorum

Yorum

Hasretinle Üşüyorum

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

755

Okunma

Hasretinle Üşüyorum

Hiç olmazsa bir bahar
Bir babalar günü kadar
Yanımızda olsaydın
Sıcak gülüşünü öyle özledim ki Babam
Bak içimde zemheri ayazları ay haziran
Yurt tuttular anlıyor musun
Yokluğunda
Kimseler anlam veremiyor
Gözümdeki yaşlara
Erkekler ağlamaz ya
Hem de nasıl ağlar
Bilmezler ki yeri ıslatan
Zarif küçük bulutlar değil
Kara büyük bulutlar.
Bazen erken yatıyorum erkenden
Yemek bile yemeden
Bir ümit işte benimki
Rüyamda görürüm diye seni:
Belki de kırgınsın bana
Rüyalarıma bile gelmiyorsun baksana
Kırgınsan da haklısın
Oturup bir muhabbet edemedik
Sarılamadım doya,doya
Çıldırırdım Doğan Günüm
Kavuşma ümidimde olmasa
Sen rahat uyu babam dualarımla
Gelinceye kadar yanına
Celal ÜNAL
21.06.2015 17:44

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hasretinle üşüyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasretinle üşüyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hasretinle Üşüyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL