Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
idrisbacanlı
idrisbacanlı

AŞK'TA AYRI İKİ BEDEN

Yorum

AŞK'TA AYRI İKİ BEDEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1251

Okunma

AŞK'TA AYRI İKİ BEDEN

AŞK'TA AYRI İKİ BEDEN

Şimdi bu hiç yaşanmamış Aşk ta farklı farklı bedenleriz

Ben bir hülyaya dokunuyorum sende ise başlamadan bitmişiz

Biliyorum

Ve bile bile rengine tutunduğum gözlerinden paldır küldür düşüyorum

Sen beni öldürmenin yolunu ararken

Bense o yollarda seni aramakla ölüyorum

Sen kendinden öteye gidemezken

Ben senden öteye gidemiyorum

Dokunuyorum ıssızlığa

Sessizliğe ve yalnızlığa

Düşüyorum

Ara ara ölüyorum

Gidemiyorum

Sen bu hiç yaşanmamış Aşk a bile cesaret edemezken

Ben yalnızlığımla

Sensizliği dibine vura vura YAŞIYORUM...



Bacanlı....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk'ta ayrı iki beden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk'ta ayrı iki beden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK'TA AYRI İKİ BEDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL