Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Ruhumda Hicran Olur Yaşar…

Yorum

Ruhumda Hicran Olur Yaşar…

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1086

Okunma

Ruhumda Hicran Olur Yaşar…

Ruhumda Hicran Olur Yaşar…






Yar…
Ne yardan
Ne de aşktan söz edersin
Meftun bir halde sükûtu seversin
Sabrın ve edebin hangi iklimindesin
Yanan, umut eden melali görmezden gelirsin
Gözler bakar, yürek sancı yaşar, dil sükûta kanar
Hazan her yanımda ibret zerk ederek kendi vaktine akar
Zemherini habercisi olan lahzalar, ruhumda hicran olur yaşar…

Mustafa Cilasun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ruhumda hicran olur yaşar… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ruhumda hicran olur yaşar… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ruhumda Hicran Olur Yaşar… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL